Johnny - Fotograf praktikant
Vagn - Sikkerhedsvagt

FIRMAET PÅ KLINGEN – et skræddersyet show om jer – til jer.


FIRMAET PÅ KLINGEN
er skræddersyet underholdning inspireret af det populære tv program ”Gintberg På Kanten” med Jan Gintberg.

Den professionelle skuespiller Rasmus Skovmand tager kærligt, men ærligt fat om jer.
Han undersøger jer, kommer helt ud i krogene af jeres firma og kultur – og leverer fremragende underholdning til til jeres fest, konference eller event – et show som handler om jer – med jer i centrum.

Rasmus besøger inden festen jeres firma i en undercover rolle f.eks. en konsulent, sikkerhedsrådgiver, ny ansat, journalist – eller en rolle som I definerer.
Rasmus undersøger jeres virksomhed, snakker med medarbejderne, prikker til folk og udfordrer. Det handler om at lære jer at kende og indsamle sjovt materiale til at skrive et unikt show, som handler om jer og de oplevelser, han har haft på sit besøg på jer.

Til festen indsamler Rasmus det nyeste sladder under forretten, hvor han går rundt og snakker med folk stadig undercover. 

Når I er klar går Rasmus på scenen og leverer et hylemorsomt unikt sjovt show på 35 – 40 min.

FIRMAET PÅ KLINGEN er moderne, anderledes og vedkommende underholdning, som rammer hvor underholdning bør – lige i centrum af kunden. Showet er udfordrende, til tider provokerende, men går aldrig over grænsen. Der er aldrig medarbejdere, som udsættes for ubehageligheder.

HimmelstrupEvent har arrangeret FIRMAET PÅ KLINGEN for bl.a. Würth, Pfizer, Dansk Ingeniør Service, Nilfisk, StiboSystems, EnergiMidt, Actona, Systematic og mange flere.

Se videoer fra Firmaet På Klingen ved Würth  fest samt læs anbefalinger fra kunder.

Modtag uforpligtigende tilbud på Firmaet På Klingen

Navn / Firmanavn:

Din e-mail:

Dit tlf. nummer: (frivilligt)

Din besked / Beskriv jeres ønske:

FIRMAET PÅ KLINGEN VED WÜRTH

FIRMAET PÅ KLINGEN VED OKTOBERFEST FOR NORDGROUP

 

ANBEFALINGER FRA KUNDER:

DANSK INGENIØR SERVICE – Julefrokost med 200 ansatte.

”Vi er en stor ingeniørvirksomhed, og til årets julefrokost bookede vi Firmaet På Klingen og Rasmus til at stå for underholdningen.

Hele processen frem til showet forløb perfekt, og Rasmus var god til at stille de helt rigtige spørgsmål og trække den rette information ud af os.

Forud for showet besøgte han vores tre afdelinger under dække af at være konsulent. Sammen fik vi skabt den perfekte dækhistorie til Rasmus, og han levede sig så godt ind i rollen, at ingen fattede mistanke.

Til julefrokosten leverede han et show, vi sent vil glemme. Han ramte spot on med alle sine jokes om os som personer og om firmaet, og han var ekstremt velforberedt. Han havde styr på navne, placeringer ved bordene til julefrokosten og ikke mindst havde han ingen notater med sig.

Vores medarbejdere så måbende til i starten, indtil det gik op for dem, hvem Rasmus (aka. konsulenten) i virkeligheden var. Derefter fik lattermusklerne stort set ingen pauser i 30 minutter, og ingen kunne vide sig sikre – heller ikke direktøren.

Vi har i særdeleshed fået, hvad vi har betalt for, og den dag i dag er det stadig noget af det første folk nævner, når snakken falder på julefrokosten. Alle virksomheder burde give deres medarbejdere den oplevelse at se Rasmus på slap line”

Stine Friis Dybdal, Dansk IngeniørService A/S

 ________________________________________________________

NILFISK – sommerfest med 150 ansatte.

 “Det var et super godt show, som Rasmus lavede. Han havde hele selskabet med og alle skreg af grin.

Jeg sad sammen med Kirsten E. fra festudvalget og vi havde gået og talt om hvad han nu fandt på og om vores input til ham var gode nok.

Vi grinede så meget at vi måtte tørre øjnene – det var såå godt!

Mange kom forbi festudvalget og takkede for et virkelig godt arrangement.

Det var jo kun denne ene gang at vores afdeling skulle stå for at arrangere julefrokost, så det var dejligt at få tilkendegivelser på at vores arrangement var godt”

Kirsten Nillson, Nilfisk Advance 

________________________________________

Pfizer – Julefrokost med ca. 100 ansatte.

”Vi havde en fornøjelig julefrokost.

Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på Rasmus’ optræden, folk blev meget overraskede, da de fandt ud af hvad interview’ene skulle bruges til – men han gjorde det på en fin måde.

Det blev meget vedkommende, at han brugte nogen af de personer han havde talt med og jeg synes han havde fanget vores in-put fint.

Den sidste del, hvor han smed det meste af tøjet, synes jeg ikke så godt om, men mange andre synes det var rigtig sjovt. Sådan er det så forskelligt hvad man synes”

Margit Buur Engel, Pfizer