Vi GIVER 2 FLASKER BRUNELLO RØDVIN FOR AT MODTAGE VORES OPLÆG TIL JERES JUBILÆUMSFEST!

Vores kunder har givet os så flotte tilbagemeldinger på de jubilæumsfester vi har lavet gennem tiden, at vi er overbeviste om at også I vil kunne lide og vil kunne se jer selv i vores oplæg til jeres jubilæumsfest.

Vi er endda så sikre –  at vi giver jer 2 gode flasker Brunello rødvin, hvis I ikke kan lide vores forslag.

Det kræver blot, at I skal holde en reel jubilæumsfest og at I vil lade os komme med vores bud på at arrangere hele eller dele af festen – og at I vurderer vores oplæg/tilbud seriøst.
Synes I ikke vi rammer plet og vil derfor ikke arbejde videre med os, takker vi for jeres tid og I får lidt godt at drikke for jeres ulejlighed.

I værste bruger I lidt tid på en snak med os og på at vurdere vores oplæg (og får til gengæld vin) – I bedste fald får I en fantastisk jubilæumsfest med os ved roret.

Kontakt os ved at ringe eller sende os en e-mail. -> Kontakt os.

Send e-mail ved at trykke her


Anbefaling fra Sportigans direktør i forbindelse med 20 års jubilæumsfest:

“Vi vil fra SPORTIGAN udsende den allerstørste tak for jeres (HimmelstrupEvent) afvikling af vor jubilæumsfest.

Det har været helt uovertruffent professionelt at samarbejde med jer – lige fra den spæde start på planlægning og henover festens afvikling.  Den helt seriøse måde I arbejder på og henover den smittende glæde og humorisme – giver os en 100% god mavefornemmelse for sagligt styr på tingene.

Absolut intet svigtede før – under og efter festarrangementet – og HimmelstrupEvent var i døgndrift med i arrangementet med en indleven udover det vi havde forventet.

Ja kort sagt – havde alle vore samarbejdspartner blot tilnærmelsesvis haft samme drive – så var vi mange fejl og bekymringer kvit i vor professionelle dagligdag.

Månne – månne tusind tak til HimmelstrupEvent

Venlig hilsen 
SPORTIGAN KÆDECENTER 
Knud Erik Andersen / adm. direktør”